• Hüvelygomba szájban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Érdeklődnék, hogy ha valaki nem tudja, hogy hüvelygombája van, de ő vagy partnere megízleli a kenetét és később kiderül, hogy hüvelygombája van, az elszaporodhat-e a szájban? Ha igen, mi az ellenszere? Elnézést a kissé bugyuta kérdésért. Köszönettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelygomba témában

        Tisztelt Hölgyem! Jól működő immunrendszer esetében a leírt esetben szájüregi candidiasis nem alakul ki.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 08:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: