• Szeméremtest viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Érdeklődnék, hogy mitől viszkethet a szeméremtestem, a szeméremajkam? Nagyon pici morzsás fehér váladékot tapasztalok. Szagot nem érzek, a hüvelyem nem viszket, nem büdös. Nemi kapcsolatom nincs. Illatosított WC-papírra, túlzott tisztálkodásra, esetleg gombára gondolok, esetleg a borotválás miatt lehet? Canesten hüvelykrémet próbáljam meg? Köszönettel:

        Dr. Deli Tamás válasza a szeméremtesti viszketés témában

        Tisztelt Hölgyem! Gomba okozhatja a tüneteket. Próbáljon Canestent, Lomexint.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 08:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: