• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Gyermeket szeretnénk vállalni. 28 éves vagyok, első gyermekünk lenne. Nem voltam még bárányhimlős. Kérdésem az lenne, mennyire ajánlja Ön, hogy beoltassam magam a bárányhimlő elleni oltással? Illetve elképzelhető-e az, hogy immunis vagyok és így oltásra sincs szükségem? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a bárányhimlő elleni otás, terhesség témában

        Kedves Kérdező ! Szerológiai vizsgálattal, mely vérből történik, meg lehet állapítani, hogy van-e Önnek védettsége a bárányhimlővel szemben. Amennyiben nincs javasolható a védőoltás.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 00:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: