• Nemi betegség e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot , egy pár honapja a nemi servemen apró fehér patanász serü pontok jelentek meg. Mík lehetnek azok és hogyan tüntethetném el? A családi orvosom canestent irt fel de sajnos az nem segítet.

        Dr. Merth Gábor válasza a fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A kép teljesen életlen, de ahogy nézem, ezek természetes mirigyeknek tűnnek melyek fiatal felnőtt korban szoktak markánsabban megjelenni. Ha az esztétikai megjelenésen kívül egyéb panaszt nem okoz, én nem feltétlenül foglalkoznék velük.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. szeptember 10., 14:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: