• HPV vírus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Augusztus elején fedeztem fel a hüvely környékén a condilomát. Ecetsavas kezelést kapok azóta is hetente. Gyógysz: izopricint szedtem.Folyamatosan azóta folyásom van ,. Már írtak Laktobel gélt, Pimafucin kúpot És kenőcsöt de nem múlik. Elmondták a szex tilalmat is . De a párom mikor külföldről hazajött egy hétre éltünk szex életet. ilyen problémám adódhat? Azzal tisztában vagyok hogy a condyloma belső részekre is terjedhet, azonkívül hogy érzékeny a hasam kétoldalt és viszket a szemérem tájék , főleg a condylomás helyeken ami már nem fehéren kiemelkedő a bőrből. Másik kérsdésem a páromnál hogyan lehetne kideríteni hogy elkapta _e? vagy nem . Urológiai vizsgálaton volt mert szúró és hasító érzete volt de ciflox szedését és cataflámot javasoltak . Más irányú vizsgálat nem történt.

        Dr. Deli Tamás válasza a HPV, condyloma témában

        Kedves Kérdező! A szex nem javasolt átmenetileg, hogy a párját ne fertőzze meg. A párjánál a vírus kimutatása húgycsőből vett mintából lehetséges.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 10., 11:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: