• Nemi fertőzésem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Pár napja vettem észre, hogy a nemi szervem külső részén apró seb jelent meg, ami picit be is gennyesedett. Aztán 2 napja éget, szúr,viszket a szeméremajkam, és tegnap láttam, hogy mind a kis,mind a nagy szeméremajkamon hólyagocskák képződtek( bőr színével egyező) melyek érintésre fájnak, és a pisilés is csíp.Kicsit megijedtem, mert ilyen még nem volt, a nődoki csak jövő héten tud fogadni, addig is szeretném tudni, vajon mi lehet ez? Kamillás vattával borogatva kicsit megnyugodott.Hüvelyben semmi tünetem nincs, folyás vagy viszketés semmi ilyesmi, tehát csak a külső nemi szerveimet támadta meg valami.1 hónapja van új barátom, de óvszerrel szeretkezünk, bár orális úton is megkaphattam valamit tőle?Ő nem tud róla, hogy bármi baja lenne.Segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírás alapján nemi szervi herpesze lehet. A kezelést orvosa részletesen el fogja mondani, a kamillás lemosás addig is jót tesz.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 09:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: