• Milyen fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        t Rákóczi Éva ön szerint van olyan kórokozó amely nem változtat a vérképemen mert az itteni infektológus szerint nincs és milyen kórokozó jele lehet a barna kis pigmentpontok, kiütések kihez forduljak végre aki kideríti mi bajom van mert az edigi orvosok hülyének tartanak mert az edigi eredményeim negatívak aszt mondják szihésen jönnek ki ezek a panaszok hiába montam nekik hogy addig semmi bajom nem volt még le nem feküdtem azzal a bizonyos nővel ami után begyulladt a nemiszervem és elkezdődött a far csípő lágyrész illetve izület sorvadás gyomorpanaszok és bőrtünetek kérem segítsen kihez forduljak

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Uram! Előfordul, hogy egyes kórokozók nem befolyásolják a vérképet, és megbújva a szervezetben máshol okoznak problémát. Egyetértek Önnel, a bajnak utána kell járni, mert csak a szervi eltérések kizárása után lehet psyches okban gondolkodni. És ezt Ön érzi a leginkább, mióta beteg. Sajnos ez nem az az oldal, ahol reklámozhatok intézeteket. Legjobb lenne egy olyan szakember után nézni, aki ritka betegségekkel foglalkozik. Ha megvizsgálja Önt, és áttekinti a dokumentációját, bizonyára fog Önnek segíteni.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 16:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: