• Milyen fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Rákoczi Éva a wihple kór amit mondot el lehet kapni szexuális úton vagy éppen a baktérium kihat a nemi szervemre és fertőző? a vérképem jó akkor is lehetek valamilyen kórokozóval fertőzött?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a Wihple kór témában

        Tisztelt Uram! Tudomásom szerint a Whipple-kór nem érinti a nemi szerveket, de az Ön tünettana megfelelhet esetleg ennek a ritka fertőzésnek. Talán két különálló betegség megnyilvánulásáról is szó lehet. Ezért gondoltam arra, nem ártana kizárni ezt a lehetőséget is.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 15:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: