• Fertőzés tünetei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Kicsit több mint egy hete hete óvszer nélkül közösültem egy lánnyal.Kis idővel idegesiteni kezdett a téma hogy mivan ha valami elkaptam tőle, van e valami betegsége. Ugy 4-5-6 nappal rá befehérdetett a nyelvem(aids tünet) És kicsit folyik az orrom,ráadásul mintha a mandulám is kicsit megvan dagadva, igaz nem fáj plusz nálam e gyakran előfordul. Érdeklődnék hogy a fehér elszineződött nyelv lehet e a Hív fertőzés első szakaszának a jele? így érte hogy ennyi idő eltelte után jelentkezik e ez.Nagyon stresszes és ideges is vagyok emiatt lehet az is az oka a jeleknek. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a HIV fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A HIV tünetei hetek-hónapok alatt alakulnak ki, így biztos, hogy a jelenlegi tünetei nem a HIV fertőzés jelei.


        Kérdés: 2011. szeptember 03., 12:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 00:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: