• Kézfogás és vér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő Az a kérdésem lenne Öntől hogy egy kézfogás esetén a másik emberk kezén seb van ami vérzett és esetleges módon HA került vér a kezemre és után úgy gyulattam a fejemre vagy ESETLEG a szám közelébe! Mi baj történhet ? És HA belenyúltam volna a számba(ami nem toörtént meg) akkor mi gáz jelentkezhetne ? Elörre is köszönöm szépen!

        Dr. Veress Dóra válasza a vérrel terjedő fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel semmi sem történt, ha a fejéhez vagy a száj körüli bőréhez ért hozzá. A szájába esetleg bevihetett vérrel terjedő virust, de erre is kicsi az esély, és függ a bevitt vér mennyiségétől és az ön szájnyálkahártyájának épségétől.


        Kérdés: 2011. szeptember 02., 17:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 07:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: