• Fehér folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/ Uram Múlthéten pár napig (kb 3) olyan sok fehér folyásom volt hogy átázott a fehérneműm tőle, nem volt semmilyen kellemetlen érzés tőle, vagy szag, egyszerűen csak sok volt, ha pisiltem akkor sem csípet. Már nincs annyi mint multhéten,hanem normális. Mitől lehetett ez?

        Dr. Veress Dóra válasza a fehér folyás témában

        Kedves Kérdező! Ennek oka lehet hormonális változás, de hüvelygomba is okozhat ilyen tüneteket. Keresse fel a nőgyógyászát és vizsgáltassa meg magát!


        Kérdés: 2011. augusztus 31., 20:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 02:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: