• Ótvar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Kivánok a kis fiam is elkappta ezta betegséget kaptunk rá piros ecsetelőt és egy másik krémet,De nem kaptunk antibiotikumot kérjek e az orvostol és kennyema még pluszba kamillás teával.Én még pluszbe neomagnolal minden nap át mosom,ennek a lefojása mennyi idő válaszáz ekőre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a ótvar témában

        Kedves Anyuka! A Neomagnolos oldattal naponta többször áztassák a pörköket és kenjék az ecsetelővel is a sebeket. Szájon át bevehető antibiotikum nem szükséges a gyógyuláshoz.


        Kérdés: 2011. augusztus 31., 14:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 00:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: