• Nemi betegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két egymáshoz kapcsolódó kérdésem lenne! Az egyik, hogy a párom már harmadik alkalommal megy vissza az orvoshoz, hogy még nem múlt el a betegsége! Szeretném kikérni az önök véleményét róla! Tünetek: Nagy mennyiségű sárgás folyás, gyulladt hüvelybemenet és méhnyak, viszketés! A felírt gyógyszer minden alkalommal klion tabletta, és hüvelytabletta! A vizsgálat gombákra negatív lett! Erre vonatkozóan érdekelne még, hogy kellene-e nekem is szednem valamit, vagy sem, ugyanis neki nem mondtak semmit! Ha szükséges, csatolok leleteket! A másik kérdés, hogy ha szeretném a leggyakoribb nemi úton terjedő betegségekre leteszteltetni magam, milyen vizsgálatokat kérjek? Látható, és érezhető tüneteim nincsenek! Eddig a jelenlegivel együtt 2 személlyel volt csak nemi kapcsolatom, szóval tényleg csak a leggyakoribbak érdekelnek, amit esetleg elkaphattam! Az előző kérdésben leírt például!

        Dr. Bodnár Edina válasza a nemi betegség témában

        A barátnőjénél érdemes lenne mikrobiológiai tenyésztést végezni a panaszokat okozó ok kiderítésére. A visszatérő panaszokhoz hozzájárul a fogamzásgátló tabletták szedése, a gyakori szex és tamponhasználat. A leggyakoribb nemi betegségek: Candida, gonorrhoea, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma fertőzések.


        Kérdés: 2011. augusztus 29., 21:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: