• Clamydia???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 3 éve vagyok párkapcsolatban és a párom is és én is hűségesek vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Pharmatex hüvelykrémmel és megszakítással védekezünk már két éve! Viszont nekem 3-4 hónapja a következő tünetek jelentkeztek: együttlét közbeni mélyebb fájdalom, görcsölés; együttlét utáni barnás vagy pirosas vérzés, alhasi görcsök (amikor nincs menstruáció akkor is). Gyakori a felfázásom is! Voltam nőgyógyászaton nézett hüvelyi ultrahangot, voltam rákszűrésen: minden rendben. Urológián is voltam, ott is minden rendben vizeletvizsgálat, ultrahang történt. Olvastam az interneten a clamydiáról és tünetek rám illenek. Ennyi évig megbújhat a betegség? Lehetséges, hogy az van, csak külön kell kérni a vizsgálatot, mert különben nem mutatják ki? Ha nem clamydia, akkor Ön mire gyanakszik? Nagyon köszönöm előre is a válaszát! Anna

        Dr. Deli Tamás válasza a Clamydia témában

        Tisztelt Hölgyem! Méhnyak váladékból Chlamydia, Micoplasma, Ureaplasma kimutatása szükséges, illetve endometriosis irányú kivizsgálás nőgyógyászánál.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 23:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: