• Milyen fertőzésem lehet még

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Rákóczi Éva a bechet kór nem valószinü mert ha jól tudom az szem panaszokat is okoz meg belső szervi problémát is ön szerint milyen kórokozó támadja csak az izmokat lágyrészeket izületeket és okoz bőrgyengülést a nemi szervem makk részének alsó pereme duzzadt lila és hámlik lehet esetleg kisebb érgyulladás ami okozhat ilyen panaszokat

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Uram! A tünetek alapján polymyositis is szóba jöhet, valamint vasculitis. A bőrelváltozásból érdemes lenne biopsziát vetetni, az is segíthetne a diagnózishoz közelebb kerülni. Kérdésem, milyen a CK érték, valamint van-e szív érintettség? Ismeretes továbbá olyan tárolási betegség, amely az izmokat támadja. Ilyen irányba kellene haladni tovább. A szerkesztőség által rendelkezésre bocsátott személyes e-mail címemre elküldheti az összes leletét, és szívesen állok a továbbiakban rendelkezésére.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 20:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 00:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: