• Piros gyulladt szeméremajak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretkezés után a szeméremajkaim pirosak, megduzzadnak és csípnek. Wczés közben is csípő égető érzés. Nem tudom mi lehet ez, lehetek-e allergiás az intim törlőre(aloe verás), vagy esetleg latex allergia, mert ha a barátom felveszi az óvszert akkor elkezdődik ez az égető fura érzés. De ez az érzés nem mindig jelentkezik, csak ha előtte óvszer nélkül szeretkeztünk. Néha esténként kenem canestennel, hogy ne viszkessen. De nem hiszem hogy gombás lennék mert, nem viszket gyakran. Mi lehet ez, feltétlenül menjek orvoshoz? Nem lehetne valahogy egyszerűbben megszabadulni tőle? Előre is köszönöm a választ

        Dr. Veress Dóra válasza a latexallergia témában

        Kedves Kérdező! Tartok tőle, hogy nem lehet egyszerűbben megszabadulni ettől az állapottól. El kell mennie a nőgyógyászatra és meg kell vizsgáltatnia magát. A kezelőorvos a pontos probléma ismeretében javasolni fog gyógyszeres kezelést, ha arra szükség van és ez meg fogja oldani a problémát. Ha latexallergiára gyanakszik, akkor próbáljanak ki latexmentes óvszereket. Ha így is fennállnak a tünetek, akkor nem az óvszer a hibás.


        Kérdés: 2011. augusztus 25., 20:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 28., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: