• Tegnap voltam AIDS teszten, mikor tudom meg hogy negatív vagy pozitív lett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Barátnőmnek véres vizelete volt felfázott szedett antibiotikumot és mi óvszer nélkül szexeltünk. Másnapra fájt, viszketett és égetett egy kicsit a makkom. Elmentem bőrgyógyászhoz ahol megnézték és írtak fel kenőcsöt, hat a kenőcs. De vettek le vért is (Lues+HIV). HIV fertőzött ugye én sem vagyok és a barátnőm se? Nem szexeltünk senkivel se, csak egymással Csak gombás fertőzésem volt/van ugye? A barátnőmnek is valamikor talán két napja is voltak tünetei de gondolom meg remélem, hogy neki is csak a gomba játszik. Kérem válaszoljon minél előbb! Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! Ha előzőleg nem volt nemi kapcsolatuk, nem használnak intravénás kábítószert, fertőzött vérrel nem érintkeztek, nem kell aggódni a HIV és a szifilisz miatt. Az eredményeket attól függően, hogy hol készül a teszt,kb. egy hét múlva lehet megtudni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 10:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: