• Tudatlan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egy gyerekkori barátnőmnek szeretnék segíteni, bár Ő ezt nem kérte, de én aggódom érte. Az eset eléggé speciális, megpróbálom azért tömören a lényeget leírni. A barátnőm éveken át prostituáltként dolgozott, elsősorban azért, mert kamaszkora óta nimfomániás, és erősen perverz beállíítottságú, és ha ebből még pénze is lehet, Ő úgy gondolta miért ne? Három éve hagyta abba, és nemrég mesélte el nekem egyik perverzióját. A nála járt férfiak óvszerben otthagyott spermáit Ő később, saját vágyai kielégítésére lenyelte. Ő ez miatt nem aggódik, azt mondja semmi baja, hisz már évekkel ezelőtt volt, de én azt szeretném kérdezni Öntől, hogy van-e annak esélye, hogy ezek miatt Ő Hiv-fertőzött lenne? Válaszát előre is köszönöm! Emese

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben esetleg HIV fertőzött sperma volt az óvszerben, akkor is kicsi az esély a fertőződésre, de nem nulla, tehát el kell menni HIV tesztre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 12:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: