• Mi történik velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Pár hónapja kezdődött minden,mikor csomót találtam a hónaljamban.UH eredmény szerint gyulladásos eredetű. Azóta lágyéknál mindkét oldalon nőnek a nyirokcsomók,nyakamon is érzek két borsó nagyságút. Nyakamon sok piros kiütés van,mely már a fél arcomat is beborítja,s nagyon viszket.Jobb fülemnél nőt egy kb. 2 cm-es csomó,ami két hét után gennyezni kezdett. Állandóan ráz a hideg,de közben izzadok. Sokat szédülök,fekvő helyzetben is/vérnyomás rendben/. Nem értem mi történik velem.

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Ez fertőzéses eredetre utal. Keresse fel háziorvosát és a kivizsgálás elindul. Szükséges általános labor, szerológia. Fogyasszon bőven folyadékot. Alkohol- és dohányzási tilalom. A váladékozó nyirokcsomóra használjon fertőtlenítőt és legyen bekötve.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 13:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: