• Hpv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! méhnyakrák ellen szeretném magam beoltatni, viszont egy másfél éve megjelent rajtam és páromon nemiszervi szemölcs..azóta egy lézerklinikán leszedettük de félévente vmelyikönkön elöjön, hatásos ha beoltatom magam?v mit tudnék tenni ez ellen?már nagyon elkeseredtem kisbabát szeretnénk de azt olvastam h így nemlehet mert megfertőződik...kérem segítsen.köszönöm (nőgyógyászom aztmondta beoltathatom magam, és h kigyógyulhatok belőle)

        Dr. Deli Tamás válasza a hpv elleni védőoltás témában

        Tisztelt Hölgyem! Valóban beoltathatja magát. A kiújulás megelőzését immunerősítők, pl. Isoprinosine segíthetik. Terhességet vállalhat, a szülés alatti fertőződés megelőzhető, ha csúnya hüvelyi condylomatosis esetén császármetszéssel segítik világra a babát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 19:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 07., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: