• Tünetmentes nemi betegség__

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 08.03-as dátummal Tünetmentes nemi betegség tárgyú kérdéssel fordultam Önökhöz. Aktus közben volt óvszer használat, azonban az orális szex natúr volt. Így is előfordulhat hogy elkaptam valamit ami esetleg még nem produkált tüneteket? Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Többféle ilyen betegség is van, például a HPV, a HIV, a gonorrhoea, a szifilisz, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 15:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: