• Lyme

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Lakos doktor úr! Válaszát köszönöm. Előző levelemet kiegészítem az alábbiakkal: Az infektológiára azért mentem el, mert a térdem körül egyre növekvő vörös folt jelent meg, amely 2011.07.13-án 47*24 cm-es volt, ezt a doktornő típusos ECM-ként diagnosztizálta. Ezután kaptam a Sumamedet, mert a nyár miatt a fényérzékenységet okozó antibiotikumok nem jöhettek szóba. Ezek után mit kell tennem. Kérem válaszoljon arra, hogy mi alapján dönthető el nagy biztonsággal az LB, és a szerológiai adatok mire utalnak. Köszönöm válaszát!

        Dr. Lakos András válasza a Lyme témában

        Naponta 20 kérdést válaszolok meg, nem emlékszem, mi volt az előző levelében. Olvassa el a honlapomon található cikkeket! www.kullancs.hu


        Dr. Lakos András
        Infektológus

        Dr. Lakos András

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 18:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: