• Szalmonella

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!Azt szeretném kérdezni,hogy napok óta erősen fáj a hasam és hasmenésem van lehet,hogy ez szalmonella vagy talán gyomor rontás?Mert ettem romlott húst vagy tej terméket mert sajnos a boltban eladnak romlott termékeket és szerintem attól vagyok rosszul.Válaszát köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a salmonella témában

        Kedves Kérdező! A szalmonella fertőzés igazolására széklet tenyésztéses vizsgálat szükséges. A leírtak alapján elképzelhető, hogy a hasmenéses megbetegedését a fenti kórokozó okozta. A jövőben bizonytalan eredetű és minőségű élelmiszert ne fogyasszon.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. július 31., 20:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 17:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: