• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr. úr! Candidám van az egész szervezetemben láb gomba, tenyerem viszket, a fülemből sötét aszalt szilva színű váladékot szedtem ki,visszatérő hüvely gomba.,a bőröm viszket. Diétázom, de nem múlik. Naponta búzafű levet préselek azt ihatom? Mit tegyek tanácstalan vagyok. Segítsen!

        Dr. Gál Mónika válasza a candida fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Igen ritkán, de előfordul a szisztémás candidiasis. Ezekben az esetekben a diéta szükséges, de nem elegendő. Gyógyszeres kezelés szükséges. Előtte azonban tisztázni kell garatváladék, széklet stb. tenyésztésekkel, hogy valóban erről van-e szó. Forduljon gasztroenterológushoz!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. július 29., 17:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: