• NYAKI UH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR NŐ.NYAKI UH VIZSGÁLATON VOLTAM,ÉS SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI MIT JELENT A KÖVETKEZŐ:Mko.-on submandibularisan mérs.megnagyobbodott nyirokcsomók vannak.Ez mitől lehet és,mi ez esetleg ellene mit lehet tenni?köszönöm...

        Dr. Veress Dóra válasza a nyirokcsomó megnagyobbodás témában

        Kedves Kérdező! A lelet arról szól, hogy az állkapocscsont alatt mérsékelten megnagyobbodott nyirokcsomók vannak. Ez kialakulhatott valamilyen fertőzés miatt, de okozhatja gyulladt fog, szájseb, torokgyulladás, pajzsmirigyproblémák, stb. Ha más panasza nincs, akkor nem kell foglalkozni vele, ha van, akkor a panaszoknak megfelelő kezelés ezeket is elmulasztja.


        Kérdés: 2011. július 21., 10:41; Megválaszolva: 2011. július 21., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: