• Mitől van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        joregelt kivanok lenne egy olyan problemam hogy este teljesen kiszaradt a szajam es a nyelocsovem,a szivdobogasom szapora lett es nagyon nehezen kaptam levegot,a hideg is razott,4 ora ota volt mar ket kisseb rohamom es tegnap est mamma reggel hasmenesem volt egy parszor ,aszmas lehetek es ha nincs a kozelembe orvos hogy szuntessem meg a rohamot.mielob irjon kerem

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a hasmenés, hidegrázás témában

        A leírt panaszai alapján nekem inkább pánik betegségnek tűnik ez a tünetegyüttes. De felelősséggel ezt csak a szükséges vizsgálatok elvégzése után lehet kimondani. Ezért mielőbb keresse fel háziorvosát, aki minden bizonnyal ki fogja vizsgáltatni és az eredményektől függően a szükséges kezelést is vele kell megbeszélnie.


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. július 21., 05:26; Megválaszolva: 2011. július 22., 23:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: