• Lágyéknál csomók

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Lágyéknál csomókat észleltem! Először csak az egyik oldalon(ott a lábujjamon volt tyúkszem) amikor a tyúkszem eltűnt a csomó nem! most a napokban vettem észre hogy a másik oldalon is van ilyen csomó! Nyomásra nem valami érzékeny. vagyis nem fáj (csak egy kicsit érzem). Kezdek megijedni hogy mi lehet az. Urológusnál már jártam (beutalt a házi orvos) de azt mondta hogy urológiai szempontból semmi gond. Mi tévő legyek?? Mi lehet az valójába? Lehet súlyosabb következménye?

        Dr. Pataky Nóra válasza a nyirokcsomók a lágyékban témában

        Kedves Kérdező! Leggyakrabban nyirokcsomó megnagyobbodás állhat panaszai hátterében, melyet okozhat fertőzéses megbetegedés.A lágyéki nyirokcsomók leggyakrabban az alsó végtag sérülése (akár egy benőtt és begyulladt köröm is okozhatja), illetve különböző szexuális úton terjedő betegségek okozhatnak.Amennyiben panaszai fokozódnak keresse fel háziorvosát.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. július 20., 19:13; Megválaszolva: 2011. július 27., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: