• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Azt szeretném kérdezni vasárnap este 11 fele megfájdult a hasam hasmenésem volt és 4 szer hánytam másnap reggel elmentem orvoshoz aki szerint ez virusfertözés utána este nehezen kaptam levegőt bepánikoltam elmentünk ügyeletre ahol megvizsgáltak és semmi bajom nem voltazt mondták orvos szerint 2-3 nap mig elmulik a virus . Én attol félek hogy vakbélgyulladásom van ja és egésznap szédelgek sok folyadékot iszok ja és 38.5 volt a legmagasab test hőm most 36.0 Mi lehet ez? Nagyon félek

        Dr. Veress Dóra válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg egy virusfertőzése volt, azt kísérte láz. A túlzott aggodalmaskodás miatt este lehetett egy szorongásos rohama, ami nem ártalmas, csak kellemetlen. Ne idegeskedjen tovább, pihenjen, és néhány nap múlva már sokkal jobban lesz!


        Kérdés: 2011. július 19., 16:36; Megválaszolva: 2011. július 20., 02:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: