• ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok. Kiderült,hogy urea plazma fertőzésem van.... ráadásul a méhszájon is van egy seb...Kaptam 3 x 2 500 mg sumamed-et... De a tüneteim még mindig meg vannak... lehet,hogy nem volt elég a gyógyszer? És a legfontosabb.. ez már másfél éve van...eddig nem jött rá senki,hogy ez a bajom. és félek,hogy mivel már jó ideje van,hogy esetleg rossz következményei lesznek,pl hogy nem lehet majd gyerekem.fenn áll ez a veszély?köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ureaplasma témában

        Kedves Kérdező! Nem derül ki leveléből, hogy pontosan mikor volt a kezelés, de ha még panaszos, akkor vissza kell menni kontrollra. A belső női nemi szervek gyulladása, összenövése csökkentheti a teherbe esés esélyét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 13., 10:24; Megválaszolva: 2011. július 14., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: