• Pénisz folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm 18 éves fiatal srác vagyok együtt voagyok a barátnőmmel lassan fél éve eddig csak óvszer nélkül csináltuk és semmi baj nem volt de olyan 2 hete fellépett nállam pénisz folyás és a napi 1ső vizelet csíp semmi más semmi pirsosodás égés csak a folyás ami nagyon zavar mit orvosnál voltam az mondták hogy szrintük gombás fertőzés azóta canesten krémmel kenegetem 1hete kb de semmi javulást nem vettem észre előreis köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Bakteriális fertőzésről is lehet szó, javaslom, hogy menjen el STD szakrendelésre, ott a húgycső-váladékból vesznek mintát, és azt elküldik tenyésztésre, így kiderül, hogy milyen kórokozóval áll szemben, addig is feltétlenül használjanak óvszert, mert barátnője megfertőződhet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 05., 15:36; Megválaszolva: 2011. július 06., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: