• Hepatitis B

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor /No/Ur! Junius kozepen kaptam meg a leletemet ami Hepatitiss B surface antigent mutatot.Azert kertem a vervetel tobbk kozott Hepatitis-rol is mert mindig gombas vagy baktirium fertozesem van( Noi) es biztos vagyok benne,hogy baratom megcsal.Ezen a heten azonban kiderult,hogy o negativ.ez sokkol mert ennekem o az egyetlen,semmi verkeszitmeny nem kaptam,verrrel semmilyen korulmenyek kozott nem erintkeztem es erthetetlen,hogy en fertozott vagok o pedig nem.Volt egy fogaszati kezelesem az ev elejen,de itt is fennall a kerdes ha ott fertozodtem meg,miert majus elen voltam nagyon faradt es viszketett a fejborom...es hogy-hogy nem fertoztem meg ot? Tizstelettel: Christy Rozi

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis témában

        Tisztelt Hölgyem! Annak csak örülnie kellene, ha a párja nem fertőzött, mert nem könnyítené meg helyzetüket. AZ, hogy milyen úton módon kapta el a fertőzést, sajnos kideríteni nem mindig lehet utólag. És valóban, egy fogászati beavatkozás is rizikó, de nem ez a leggyakoribb útja a fertőződésnek.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. július 05., 04:58; Megválaszolva: 2011. július 12., 07:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: