• Mi lehet az a combhajlatnál?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb. 4 hete vettem először észre jobb combhajlatban egy lapos tarkababnyi duzzanatot. Nem fáj,csak nyomás hatására. Elmentem vele nőgyógyászhoz,de az az igazság,nem valami jó orvos. Azt mondta h borotválás miatt jött elő.Na most: voltam bőrgyógyászaton nap allergiával,(gyűrű alakzatban nőtt,100ft-os nagyságnyira,rázókeverékkel kentem és már nem nőtt tovább)és megmutattam ott is ezt a valamit. Ott pedig olyanokról beszéltek h nyirokcsomó.Meg hogy lehetséges hogy több nyirokcsomó is van a szervezetembe.Vettek vért HIV kizárásához.Negatív lett. Meg vettek még vért Sy-ra. Ezt nem is tudom micsoda.erről még nem jött meg a leletem. Erre is kiváncsi lennék! Egyéb betegségeim is vannak: asztma allergia fűnyiráskor,házipor stb. Bőrgyógyászaton azt mondták enyhe stummát éreznek a nyakamba....Kérem segítsen! Nagyon félek!!! Előre is Köszönöm! És elnézést az összevisszaságért,de nagyon össze vagyok zavarodva...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        A nagyobb nyirokcsomó oka lehet valamilyen urológiai, nőgyógyászati fertőzés, ezért végezték el az említett laborvizsgálatokat, az Sy a szifiliszt jelenti. Oka lehet egyébként bőrfertőzés is borotválás miatt, tehát a nőgyógyásznak is igaza lehet. Ha nem húzódik vissza, meg kell nézetnie ultrahanggal, hogy egyáltalán gyulladásos eredetű-e a nyirokcsomó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 29., 18:43; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: