• Láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hónap alatt másodszor ment fel a hőmérsékletem. Először 38,2-re és egy délután és este tartott csak, másnapra semmi bajom nem volt, ill. másodszor 37,2-re. Nem menstruáció előtt volt. Mind a két esetben voltam szoliban előtte 24 órán belül de nem égtem meg és közel 11 éve járok két hetente egyszer 12 percre.Soha nem voltam lázasodó típus, ezek előtt 10 év alatt kétszer volt lázam. Rendszeresen járok kivizsgálásokra és vérképet is csináltattam az elmúlt fél évben. Egyébként nem is tudnám hova lehetne ezzel a gonddal fordulni. Mi lehet a bajom?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a láz témában

        Kedves Kérdező! Valamilyen vírusfertőzés valószínű, mely markáns tüneteket nem okozott, csak a testhő emelkedésével járt. Ha nem ismétlődik, akkor nem kell vele foglalkozni, ha igen, keresse fel a háziorvost.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 28., 16:18; Megválaszolva: 2011. június 29., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: