• Barr vírus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő/úr ! Azzal kérdéssel fordulnék önhöz , hogy 3 hónappal ezelőtt aphták voltak a számba és voltam reumatológiai szakrendelésen, ahol vettek vért aminek az eredmény a az orvos szerint nem problémás de viszont 3 hónapra küldték meg mikrobiológiai leletet amibe Chlamydia pneumoniae Iga / MIF (Focus) 1:16 pozitív Krónikus vagy szekunder fertőzés lehetséges.Chlamydia pneumoniae Igg / MIF (Focus) >1:16 pozitív. Epstein-Barr vírus VCA IgG / ELISA (Diasorin) 169 AU/ml pozitív Fertőzést átvészelt. És az lenne a kérdésem ,hogy a fent említett 3 db eredmény mit jelent? Válaszát előre is Köszönöm.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a Barr virus, Chlamydia témában

        Tisztelt Uram! Az antitest szintek a kórokozó megjelenését mutatják a szervezetben. Az eredményei alapján egyik kórokozó sem mutat aktív fertőzést, azaz, valamikor ott volt, és a szervezet reagált rá ellenanyag termeléssel. Az aftáit ezekkel a kórokozókkal magyarázni nem lehet.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. június 27., 21:09; Megválaszolva: 2011. július 12., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: