• Van okom félni,hogy elkaphattam a HIV vírust?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok! Két hete a szombat estémet egy szórakozóhelyen töltöttem, ahol megismertem egy kedves fiatalembert. A probléma az volt,hogy egész este vérzett az ujja és állandóan a szájába vette és szívogatta. Egy ilyen "szívás" után hirtelen odahajolt hozzám és megcsókolt. Elhúzódtam tőle, de azóta is az agyamban motoszkál,hogy volt-e bármi esélye is,hogy elkaphattam ettől a HIV vírust. Tisztában vagyok vele,hogy vér útján terjedhet és hogy kellett volna sebnek lennie a számban(ezt egy talán nemmel válaszolhatom meg) mindazonáltal arra lennék csupán kíváncsi,hogy teljesen akkor nyugodhatom meg ha elmegyek egy szűrésre? Van okom aggodalomra? Előre is köszönöm a választ Egy aggódó és buta lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Aggódó Lány! Nem fertőződött meg HIV vírussal, ha a szájában nem volt seb. Ha bizonytalan ebben, és nyugtalanítja a dolog, az esethez számított 6 hét múlva csináltasson HIV tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 19., 22:47; Megválaszolva: 2011. június 21., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: