• Övsömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        édesanyámnak valószínűleg övsömöre van. Legalábbis ő úgy gondolja. Kb. 10 éve volt már ilyen betegsége, a mostani tünetei is hasonlóak, mint akkor, ezért gondolja, hogy ez a baja. Tegnap délután óta iszonyú fájdalmai vannak a hátán főképpen, ég, fáj a bőre is.Egész éjjel nem aludt, csak analgetika fájdalomcsillapítót és valami enyhe nyugtatót vett be. Ma is rettenetesen szenved, de a fejébe vette, hogy erre a betegségre nem tudnak gyógyszert adni, el kell tűrnie a fájdalmakat. Van-e valami gyógymód erre a betegségre, hogy lehet rajta segíteni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a övsömör témában

        Van rá gyógyszer, a neve Telviran, csak recept ellenében adható ki, ezért édesanyja keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 11., 14:30; Megválaszolva: 2011. június 13., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: