• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni , hogy az elmúlt két hónapban volt egy gyógyszer váltásom, mert valamilyen okból kifogyott a gyógyszertárból a gyógyszer amit már 4 éve szedek (Mercilon) És most helyette szedem, mert ezt adták a Novynette készítményt. És nem tudom hogy most mitől hogy azért e mert a gyógyszer nem jó, de már észre vettem a múlt hónapba is hogy mikor fogyóban van a gyógyszer már csak olyan 6 db van, akkor fura dolgokat érzek. A nemi szervem fáj vagyis mikor vizelek és utána meg törlöm akkor fáj és viszket is, folyásom van és mintha kicsit túrós is lenne és viszket. De ezt csak ekkor tapasztalom mikor megjön a havi vérzésem utána elmúlik és a következő hónapig amíg megint fogyóban lenne a gyógyszer addig nem jelentkeznek a tünetek. Kérdezném, hogy mit tegyek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Nem a gyógyszer okozza a panaszt. Feltehetően gombás fertőzése van, alkalmazzon Canesten kombit, párja Lomexint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 08., 21:18; Megválaszolva: 2011. június 10., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: