• Molloscum contagiosum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A VOLEGENYEMNEK VOLT MOLLUSCUM CONTAGIOSUM FERTOZESE, KEZELESSEL ELMULTAK MAR NYOMA SINCS,KERDESEM,HOGY MEG FERTOZO LEHETE ES MEG MEDDIG NE LEGYEN KOZTUNK TESTI KONTAKTUS.?kET HONAPJA NEM LATNI SEMMIT MAR RAJTA.EZT CSAK SZEXUALIS UTON LEHET ELKAPNI?vALASZUKAT ELORE IS KOSZONOM!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a molloscum contagiosum témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben két hónapja nincs tünet, már nem fertőz a vőlegénye. A fertőzés útja a testfelszínek érintkezése, tehát nemcsak nemi úton.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 11:49; Megválaszolva: 2011. június 07., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: