• Nemi gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr, Nő ! Már voltam orvosnál, de nem múlik el, a probléma az hogy folyáskor viszket a hüvelyem alsó ajka. A baj időszakos. Fogamzásgátlót is szedek már 7 éve, (lindynette). Próbálok mindent meg tenni hogy rendben legyen pl: mellőzöm a tangát, Lactacid feminát használok, papír tőrölközövel törölközöm fürdés után... Nyár van és elég kellemetlen ez a dolog mer a folyásom is sok. Szeretek strandolni, de így hogy mennyek vízbe, félek valamit még elkapok. Nem tudom még mit tehetnék. Legyen szíves segítsen. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Panaszai alapján gombás fertőzésről lehet szó, kezelje magát Canesten kombival, partnerét pedig Lomexinnel javasolt kezelni. Javasolt ezt követően hüvelyi probiotikumot alkalmaznia kúraszerűen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 08:03; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: