• Szem herpesz betegsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2005. óta gyakran visszatérően herpesz vírus támadja meg a szemem. Virolex és floxal kezeléssel lassan de gyógyul. Szeretném tudni, hogy mivel segíthetnék azon, hogy ne illetve ritkábban jöjjön ez elő. Az immunrendszer erősítését javasolják. Én úgy érzem, hogy ennek érdekében megteszem, amit megtehetek. Most pl. EPAVIR nevű szerte kezdetem el szedni. Segíthet ez vajon? Várom egyéb tanácsukat is.pl érdemes e immunológiai vizsgálatot kezdeményeznem. Köszönöm válaszukat.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a herpesz témában

        Tisztelt Hölgyem! Az immunológiai vizsgálattal maximálisan egyet értek, feltétlenül a végére kell járni, mi történhetett, hogy a fertőzések kiújulnak. A kezelésre vonatkozóan a szemész utasítására kell hagyatkoznia.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. június 03., 18:12; Megválaszolva: 2011. június 07., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: