• Nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő Az lenne a kérdésem,hogy orális szex terén milyen nemi betegséget lehet elkapni? 2 hete volt egy orális kalandom egy hölggyel nem használtunk óvszert Az ondó a szájába ment viszont utána kiköpte. Én ezután rendesen megmostam a nemi szervemet ahogy kell. Lehetséges nekem ebből valamilyen betegség? Köszönöm megtisztelő válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Igen. Átvihető így HPV, herpesz, gonorrhoea, seb esetén HIV, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 03., 15:35; Megválaszolva: 2011. június 04., 16:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: