• Bárányhimlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg! 5,5 éves unokaöcsémen pénteken (27-én) jelentkeztek a bárányhimlő tünetei, hólyag, viszketés stb. Szombaton 4-én ( egy héttel később) szeretnénk találkozni, de a családban vannak idősebbek is ( akik jelenleg nem betegek és már voltak bárányhimlősök.), és a nagylányom, aki 27 éves még nem volt bárányhimlős ( illetve nem tudunk róla, lehet, hogy csak az 1-2 pöttyös változatán átesett, de ezt sem vettem észre). Azt szeretném tudni, hogy nyugodtan találkozhatunk-e, anélkül, hogy valakinek problémája lenne belőle? Köszönettel: Tünde

        Dr. Rákóczi Éva válasza a bárányhimlő témában

        Tisztelt Tünde! Azok, akik már átvészelték a fertőzést, nincsenek bajban, de azok, akik még nem voltak himlősek, azok megfertőződhetnek. Gondolja át a korai találkozó nem biztos, hogy jó ötlet.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. június 01., 12:39; Megválaszolva: 2011. június 07., 07:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: