• Candidiasis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Candidiasis milyen orvos szakterülete? (egész szervezetet érintő) köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a candida témában

        Kedves Kérdező! A természetgyógyászok által felállított candidasis diagnózist a nyugati medicina nem ismeri el,ez az a tünetcsoport, amikor nem specifikus tünetek alapján feltételezik a gomba kóroki szerepét, pl. hízás, fáradtság, hajhullás, stb. Viszont, ha konkrét tünetek vannak, és amennyiben a gomba nagy csíraszámban igazolódik pl. a tápcsatornában vagy a hüvelyben, akkor kell kezelni. Az lenne a legjobb, ha megírná a tüneteket és a kórelőzményt,és hogy volt- valamilyen vizsgálat, ez alapján tudnám a pontos választ adni, hogy kell-e vele orvoshoz fordulni, illetve mert az érintett szervektől függően más-más orvos foglalkozik a Candida-infekciókkal.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 26., 18:13; Megválaszolva: 2011. május 27., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: