• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt web Doktor. Két napja voltam vérvételen és a következő eredményeim voltak magas értékűek:fehérvérsejt 13.5k/ul, neutrofil7.94K/ul,Thrombocyta401K/ul,CK274U/l,CRP(ultraszenzitiv)5.45ng/l. Ez az egy pedig alacsony volt:MPV7.6fl. Kérem segítsen hogy számomra is érthető legyen,és ha kell milyen szakorvoshoz forduljak.Tisztelettel köszönöm.

        Dr. Pataky Nóra válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Laborleletében kis mértékben emelkedettek a gyulladásos paraméterek, mely előfordulhat leggyakrabban fertőzéses megbetegedésnél, intenzív fizikai terhelést követően. Thrombocyta és CRP normál tartományban van. CK emelkedhet izomsérülés vagy intenzív izommunka után. Összességében laborleletét illetően aggodalomra nincs ok. Kérdés , hogy van-e panasza? Ha panaszai nincsenek nem igényel kivizsgálást.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. május 26., 09:39; Megválaszolva: 2011. június 03., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: