• Himlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy himlőbe szenvedő gyerek anya fertőző lehet akor is ha nem kapta el a betegséget csak kontaktusa volt a gyerekel ?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a himlő témában

        Tisztelt Uram! Akinek kontaktusa volt a himlős beteggel, az nem feltétlenül kapja el a betegséget, főleg, ha megelőzően, gyermekkorban átesett a fertőzésen. Ezenkívül csak a fertőzött beteg fertőz.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. május 18., 17:30; Megválaszolva: 2011. május 19., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: