• Gyakori torokgylladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 21 éves egyetemista vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, nincsenek káros szokásaim. Azonban észrevettem, hogy az utóbbi 4 hónapban 2 alkalommal is az ágynak döntött a torokgyulladással járó vírusos megbetegedés. Jelenleg most is ebben szenvedem, már 3 napja lázam van, sokat izzadok és levertnek érzem magam. A nyelés nagyon fáj, és a nyirokcsomóim is duzzadtak. Mennyire normális, hogy ilyen fiatalon, ilyen "gyakran" ledönt a lábamról egy ilyen betegség? Nem lehet, hogy valami más áll a hátterében. Fél évente járok vérvételre, és mindig minden eredményem kiváló. Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torokgyulladás témában

        Kedves Kérdező! 4 hónap alatt kétszer jelentkező felső légúti fertőzés még nem utal kórosra, főleg. ha közösségbe jár. Erősítse immunrendszerét, csökkentse a stresszt, szedjen probiotikumot és multivitamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 18., 09:07; Megválaszolva: 2011. május 19., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: