• SOS!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a huvelyem kulso,also reszen pici vágás szeru valami van amki faj,mit egy vágás..a paromnak is ugyenez a tunete,korbe a makk alatti fityma részen.nem tudom h herpesz e vagy mire gondoljak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! vizsgálat nélkül nem igazán lehet eldönteni, mindenképp felmerül valamilyen fertőzés lehetősége, ha hólyagos a kiütés, herpesz is valószínű, egy STD szakrendelést keressenek fel mindketten!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 17., 03:48; Megválaszolva: 2011. május 18., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: