• Nemibetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az lenne a kérdésem, hogy a péniszem vége piros és viszket elég erősen illetve amikor a bőrt mondjuk le szeretném húzni akkor elkezd fájni.Mi lehet ez és hogy lehet ezt kezelni??? Egy másik doktor úr szerint valami baktériumos megbetegedés. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a péniszfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha már látta orvos, akkor jó lenne tudni, hogy milyen vizsgálat történt. Kezelést javasolt? Mert ilyen jellegű tünetet akár bakteriális, akár gombás, akár irritatív okok is okozhatnak, ezért személyesen javasolt orvost felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 16., 21:41; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: