• Szifilisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! A következő kérdéssel fordulok Önhöz: Februárban (vagyis több mint 2 hónapja) szükség miatt a bátyámnál töltöttem 2 hetet. És mint utóbb kiderült, ekkor jelentek meg nála a szifilisz első jelei. Az a kérdésem lenne, hogy a közös mellékhelység és fürdőszoba használta során elkaphattam-e ezt a súlyos nemi betegséget? Mivel a végbélnyílásom tájékán pattanásszerű dolog jelent meg a napokban, elkezdtem aggódni (lehet, hogy csak felfújom és csak egy pattanás, de aggódom). Nagyon nem lenne jó, ha a bátyám hülyesége miatt elkapnám és barátnőm is, és nem lehetne gyerekünk sem.... Kérdésem, tehát van-e rá esély, hogy elkaptam a mosdóban vagy WC használata során a betegséget? Várom mielőbbi válaszukat! Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szifilisz témában

        Kedves Kérdező! A szifilisz nemi úton terjed, nem kaphatta el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 09., 22:07; Megválaszolva: 2011. május 10., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: