• Forduljak házi orvoshoz??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy,lassan egy hónapja hetente ki jön egy herpesz a számon . Volt úgy hogy ,egy nap kettő is ki jött!! Mire az egyik el múlik jön a másik sajnos e mellett még vannak tüneteim hányinger fáradság étvágytalanság. Az lenne a kérdésem hogy forduljak-e házi orvoshoz??????Ha igen akkor milyen gyógyszert vagy kenőcsöt ad. Fenivir herpesz kenőcsel kenem és az segít.Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

        Kedves Kérdező4 Amennyiben a helyi kezelés nem elegendő, akkor szájon át adott vírusellenes szer jön szóba. Azt javaslom, hogy vagy a háziorvost keresse fel vagy bőrgyógyászhoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 04., 10:47; Megválaszolva: 2011. május 05., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: